Cosul de cumparaturi este gol!

Despre noi

In economia moderna, firmele reprezinta forta motrica a progresului, a dezvoltarii, sunt cele ce asigura necesarul de supravietuire al societatii.

Studiind firmele, evidentiem polarizarea acestora in doua categorii: unele care obtin succese apreciabile, prospera si se dezvolta constant, iar altele care se lupta cu greu pentru supravietuire sau inregistreaza performante economico-financiare modeste.

Infiintat in 1998, grupul de firme Eurom Chrom s-a impus pe piata ca lider in amenajarea de magazine de imbracaminte, de standuri expozitionale in cadrul targurilor de profil. Ca alte activitati putem mentiona productia de mobilier pentru birouri, locuinte. Este o companie in continua dezvoltare, si un mediu propice pentru dezvoltarea pe plan profesional.

Obiectul de activitate al societatii cuprinde urmatoarele:

» Amenajari de standuri expozitionale in colaborare cu ROMEXPO la targuri si expozitii;
» Amenajari de spatii comerciale cu produse specifice;
» Comercializarea de marfa: profile MDF, scaune, stendere etc;
» Proiectare si design spatiu interior si mobilier ;
» Transport, montaj si amenajare spatiu ;

Principalii clienti ai firmei SC EUROM CHROM SRL sunt: Preturi Pentru Tine, Leonardo, Artifex, Elmec Romania, BNR, Opera Romana, Salon Pro, Kraus & Co, Kenvelo, Carrefour, Metro, Adidas, Antena TV Group, Media Pro, Centro Modo Italia,  AUCHAN ROMANIA, Kettler,Sport Couture, Paco Club, Master Sport, Automobile Bavaria, Colina Motors, F.R.F., Teatrul Bulandra, Facultatea de Arhitectura, Muzeul Judetean Arges, Medas, etc.

Suntem mandri ca produsele comercializate de noi se regasesc in amenajarile spatiilor comerciale, salilor de cinematograf, spectacole, conferinte si office-urilor, si pentru acest lucru multumim clientilor nostri.Va adresam, asadar, invitatia de a lua in considerare eventualitatea unui parteneriat plin de succese intre compania noastra si Dumneavoastra.