Stendere imbracamite | Suporti haine | Rastele articole textile | EuromChrom.ro

Produsele 1-24 din 81 (4 pagini)

Stender Metal 110x110 cm Negru-Crom

134.45 Lei 117.65 Lei (fara TVA)

160.00 Lei 140.00 Lei (cu TVA)

  • - 13%

STENDER CU DOUA BRATE NEGRU

281.51 Lei 197.06 Lei (fara TVA)

335.00 Lei 234.50 Lei (cu TVA)

  • - 30%

Produsele 1-24 (din 81)

1 din 4

Stenderele de îmbrăcăminte pentru vânzare cu amănuntul sunt esențiale pentru marile magazine și magazinele mai mici. Rafturile noastre de îmbrăcăminte pot fi folosite ca prezentare cu amănuntul într-un mediu comercial pentru a ajuta la gruparea produselor de îmbrăcăminte și păstrarea stilurilor de îmbrăcăminte împreună sau ca suport de vânzare sau de promovare. Ele sunt, de asemenea, perfecte pentru crearea de garderobă și spațiu de depozitare la domiciliu.

Stenderele pot fi fixe sau mobile (cu roti), cu o bara fixa, cu o bara reglabila, reglabil pe inaltime, cu extensii laterale, cu doua bare verticale, cu doua bare laterale cu capacități de încărcare mici sau cu sarcini mari. De la suporti simpli până la un rafturi robuste, durabile, acoperim toata gama de stendere pentru haine

Suporti de îmbrăcăminte comercială sunt pe roți pentru ușurință în utilizare și încărcături grele, iar unele sunt pliabile pentru transport și depozitare ușoare. Rafturile noastre de îmbrăcăminte au de asemenea, brațe extensibile și înălțimi reglabile pentru stocurile în exces și articolele de îmbrăcăminte lungi. Vedem aceste tipuri de rafturi utilizate în mai multe tipuri diferite de medii, cum ar fi afișajele pentru piețe, târguri, expoziții și expoziții de modă, pentru a păstra fiecare articol în ordinea dimensiunilor și stilului.

Sunt disponibile și stendere de afișare cu 4 brate, cu brațul drept, inclinat cât și cu brate Z, pentru cascadă și sunt proiectate să mențină fie volume mici, fie mari, în funcție de nevoile dvs. Fiecare braț poate fi reglat separat  pentru a asigura o organizare excepțională și pentru a îmbunătăți experiența clienților din magazin. Folosind doar o mică suprafață în magazinul dvs., acesti suporti pentru îmbrăcăminte sunt proiectati pentru a maximiza spațiul pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună rentabilitate în zona dvs. de podea.

Ne mândrim cu soluții de stocare de înaltă calitate si preturile mici.

  Produsul a fost adăugat în coș