LIVRARE

Modalitati de livrare

 

Livrare prin curier (Fan Courier)

 

Pentru produsele vandute de Eurom Chrom, taxa de livrare este calculata la kilogram pe comanda indiferent de valoarea comenzii. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 5000 lei, cu exceptia produselor mentionate in alte campanii. 

Pentru localitati in afara retelei de curierat (Vezi aici lista Localitati-extracharge), livrarea se face contra unei taxe suplimentare de 1 leu/km pentru zonele 1.1 și 2 din lista de mai sus, indiferent de categoria din care face parte produsul.

 

Ridicare din showroom

 

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom  cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 7 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. 

 

Livrare prin curier ( contract client)

 

Acest serviciu este disponibil pentru clienti care au contract de colaborare cu o firma de curierat.

Pentru aceasta metoda de livrare clientul va trebui sa contacteze firma de curierat si sa faca comanda.

 

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata - card online, ordin de plata, - termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

 

  Produsul a fost adăugat în coș