Cosuri pentru cumparaturi

Produsele 1-0 din 0 (0 pagini)

Produsele 1-0 (din 0)

Asigurați clientilor o experiența convenabilă și ușoară cu coșurile și cărucioarele de cumpărături. Acestea sunt într-adevăr o necesitate dacă aveți un magazin în care clienții trebuie să transporte mai multe articole.

Coșurile noastre de cumpărături din plastic sunt disponibile în roșu sau alte culori la comanda. Acestea au o zonă plata, astfel încât să poată fi personalizate cu un logo de  sau un slogan. Se aseaja perfect unul în celălalt pentru a economisi spatiu.

Cărucioarele noastre sunt foarte rezistente și suporta incarcari mai grele. Cercetările arată că dacă un client umple un coș pana sus, acesta va înceta de multe ori să cumpere articole în acel moment și să se îndrepte spre tejghea. Ne iubim cărucioarele noastre deoarece încurajează clientul să cumpere mai mult decât pentru ceea ce au venit inițial în magazinul dvs.!

Coșuri de cumpărături și cărucioarele sunt frecvent utilizate în magazinele de băcănie, magazinele de lux, magazinele universitare și alți comercianți cu amănuntul.

Încurajați clienții să cumpere mai mult cu coșuri de cumpărături și cărucioare.

  Produsul a fost adăugat în coș