Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Regulament   Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a celor ce urmeaza. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii consumabilelor cu care lucram.   Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.    

Securitatea Datelor Personale Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii personale ale clientilor nostri.  

Copyright Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Eurom Chrom si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Eurom Chrom a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.  Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.  

Promotii si concursuri Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.  

Conditii de returnare   Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Eurom Chrom pot returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Eurom Chrom va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.  

Dispute si Conflicte   Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romane.    

CONDITII GENERALE:   Garantie si instructiuni de utilizare a produselor comercializate de catre SC EUROM CHROM SRL.   Locatia de utilizare a produselor:   - Produsele trebuie utilizate la interior, in incinte acoperite, ferite de praf, umezeala, raze solare, curent si intemperii; - Produsele se vor feri de surse de apa, fac, variatii bruste de temperatura; Montajul produselor (daca este cazul): - Montajul produselor se va face obligatoriu cu toate piesele componente, ale produsului (fara piese improvizate sau care sunt componente ale altui produs asemanator), de catre persoane cu experienta. In cazul in care care intampinati dificultati la montaj, contactati un reprezentant al SC EUROM CHROM DISTRIBUTION SRL. - Pozitionarea produselor se va face pe suprafete plane si nealunecoase. - Pe parcursul montajului trebuie evitate curatarea, zgarierea, fortarea, lovirea, etc.produselor. Intretinerea produselor - Produsele se vor curata periodic cu o carpa curata inmuiata intr-o solutie de curatat geamurile. - La curatarea produselor nu trebuie folosite substante si solutii abrazive sau cu praf abraziv, substante chimice sau care contin diluanti sau soda caustica. - Cand nu sunt folosite, produsele trebuie pastrate in incinte acoperite, ferite de razele soarelui, de praf, fum, substante chimce, substante toxice, vibratii,socuri fizice sau termice. - Produsele cromate nu pot fi vopsite - Manechinele pentru vitrina nu pot fi incaltate si nu pot fi asamblate pe alte suporturi decat cele furnizate. - Stenderele se folosesc exclusiv pentru expunerea textilelor pe umerase. - Atentie!!! Manechinele din fibra de sticla sunt casante. - Suruburile si rotile stenderelor se vor strange periodic. Transportul produselor - Transportul produselor se va realiza in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar. - In situatia unor conditii dificile de transport (ex.: prin curier, avion, etc.), pe langa ambalajul orijinal, trebuie adaugat material suplimentar de ambalare ( folie cu bule, cutii carton, cutii de lemn, etc.) in vedereea asigurarii unei protectii suplimentare. - Manipularea coletelor trebuie facuta cu grija astfel incat sa se evite socurile fizice si loviturile.

GARANTIA PRODUSELOR Garantia oferita de EUROM CHROM are ca scop: Repararea sau inlocuirea fara nici un cost suplimentar a unui produs, daca se constanta o lipsa de conformitate, un defect de fabricatie sau de material. SC EUROM CHROM DISTRIBUTION SRL acorda pentru toate produsele vandute o perioada de garantie de 30 zile de la data facturii, cu exceptia urmatoarelor categorii de produse care nu beneficiaza de garantie: produsele si dispayurile realizate din plastic precum si componentele din plastic ale celorlalte produse, accesorii, consumabile, ambalaje. Garantia se pierde la indeplinirea oricareia din conditiile de mai jos: - nerespectarea de catre cumparator a instructiunilor (fie verbale sau in scris) privind conditiile de transport, manipulare, montaj, utilizare, intretinere si pastrere; - prezentarea unor defecte cauzate de socuri fizice sau termice, conditii improprii de functionare, conditii de umiditate/caldura crescuta, utilizare in zone cu schimbari bruste ale temperaturii, in locuri cu vibratii, praf, fum sau substante chimice si toxice, neglijenta, uzura normala, deteriorare intentionata; - folosirea produselor in afara cladirilor sau incintelor acoperite; - modificarea sau interventia asupra produselor a persoanelor neautorizate de catre  un reprezentant EUROM CHROM; - folosirea produselor in alt scop sau conditii decat cele pentru care au fost produse, etc. Garantia nu se acorda produselor depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode improprii sau cu substante neadecvate. Garantia nu acopera: - uzura normala a produsului, taieturi,incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti componente, in urma expunerii la Soare, sau la o alta sursa puternica de caldura sau in urma contactului cu apa; - vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale; - spargerea, zgarierea si ciobirea produselor din sticla, materiale casante, oglinda; - folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale fara acordul companiei EUROM CHROM;   NOTA BENE:   Lipsa de conformitate a produselor livrate trebuie anuntata in scris in maxim 48h.

*Preturile prezentate in site-ul www.euromchrom.ro pot diferi fata de preturile din magazinele Eurom Chrom Distribution SRL

  Produsul a fost adăugat în coș