Ghid pentru alegerea unui manechin

Ghid pentru alegerea unui manechinmanechini

 

Nu există nici o îndoială că folosirea unui manechin este asemănătoare cu un agent de vânzări tăcut pentru modă. Este o soluție excelentă pentru aspect și pentru a aduce comentariul "Pariez că arată mai bine, decât pe cârligul" vieții.

 

Croiala, potrivirea și modul în care o țesătură se simte într-adevăr sunt elemente cruciale la îmbrăcăminte, astfel încât afișarea modului în care un nou costum ar trebui să stea poate oferi o realitate vizuală simplă pentru a provoca cumpărarea.

 

Există o varietate mare de modele, de manechini intregi și jumătate de corp, trunchi și corpuri agățate. Deci, atunci când alegeți, decideți mai întâi preferințele dvs. principale, luând în același timp cele mai bune opțiuni pentru cerința dvs.

 

Principalele puncte de luat în considerare:

• Vreți să prezentati îmbrăcăminte de barbat, femeie sau pentru copii?

• Care este grupa de vârstă a cumpărătorilor dvs., de aceea aveți nevoie de o anumită dimensiune, stil sau culoare pentru afișarea manechinului?

• Trebuie să se reflecte tonul pielii sau o alegere mai abstractă este mai atrăgătoare?

• Cât spațiu aveți pentru acest manechin?

• Aceasta determină apoi dacă aveți nevoie de un corp sau de forme întregi și secțiuni?

• Veți  transporta manechinele la spectacole și evenimente?

• Ce tipuri de îmbrăcăminte veți îmbrăca în mod obișnuit?

• Decideți asupra poziției și poziționării, creați o temă care determină dacă manechinul(e) va fi așezat, în picioare sau în acțiune?

• Vrei să îmbogățesti personalitatea cu caracteristici faciale, să adăugați peruci și alte accesorii sau mai degrabă să fiți mai puțin caracteristice cu o versiune fără față sau fără cap?

 

Având în vedere acești factori, veti putea alege modelul potrivit.

 

Manechini corp intreg de bărbați, femeii și copii

 

Disponibil într-o gamă de finisaje mat și lucios, cu turnare de înaltă calitate și baze metalice sau din sticlă. Adesea, fie din plastic, fie din fibră de sticlă, cea mai populară culoare are tendința de a fi albă, dar nu departe, este o opțiune tonului pielii, crom sau negru. Toți au membre detasabile, iar colecțiile includ o variantă de variații posibile, în picioare sau alte pozitii. Caracteristicile mai abstracte și mai elegante pot oferi o soluție excelentă dacă va gândiți să ii utilizați pentru o varietate de campanii. Un manechin cu trasaturi faciale mai non-descriptive poate fi răspunsul la un grup de vârstă în schimbare, probabil cel mai util în marile magazine sau magazine de epocă.

 

Busturi si jumatati de corp

 

În mod tradițional, acestea au devenit sinonime cu afișarea articolelor, cum ar fi îmbrăcămintea sport, costume de baie și lenjerie. Acest lucru se datorează în principal calităților lor de economisire a spațiului și a focalizării restrictive, luând ochiul consumatorului direct la punctul de vânzare.

 

Accesibilă într-o gamă largă de picioare, șolduri, busturi, cap, picioare sau secțiuni de mână. Ceea ce este atât de minunat despre aceste mini-manechine este că pot fi localizate pe blaturi sau mese. Utilizați aceste drăguțe figurine pentru a expune și vinde accesorii de îmbrăcăminte și alte produse de modă mai mici. Deci, în timp ce clienții dvs. cumpăra produse ambalate, aici sa creat o oportunitate fantastică pentru impuls-buy.

 

Busturile sunt ușor de deplasat, făcându-le ideal pentru transport și expunere la expoziții și târguri.

 

Busturi de agățat

 

În general, realizate din plastic robust, cu un cârlig de metal pentru agățat, aceste busturi  sunt perfecte pentru tarabe de piață și târguri sau buticuri restrictive pentru spațiu. De obicei, acestea vin fie în secțiunea de umăr sau în coapse, fie în versiuni bust. Cel mai bine folosit pentru a afișa cămăși, bluze, lenjerie, costume de baie și îmbrăcămintea din partea superioară a corpului.

 

Pentru mai multe informații și idei de amenajare, sunați la 0747997070 sau trimiteți un e-mail echipei noastre de experți pentru servicii de asistență clienți.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș