Obținerea celor mai bune rezultate cu Sistemul Slatwall

 

Obținerea celor mai bune rezultate cu Panouri Slatwall

Sistemul Slatwall este favorit pentru vânzările cu amănuntul, în principal  datorită accesoriilor extinse și cele mai versatile moduri de expunere.

Indiferent de produsul pe care încerci să-l promovezi în mod individual sau setul de articole pe care trebuie să-l prezinți, există o soluție de expunere pe Panoul Slatwall cu adevărat utilă și practică.

 

Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai populare opțiuni ...

 

Agatatorile  vin într-o varietate de dimensiuni, oferind astfel o mare versatilitate pentru orice produs agățat. Alegeți între 10, 15, 20, 25 și 30 cm lungime. Fabricate din oțel de înaltă calitate, aceste cârlige cromate la îndemână asigură un finisaj atrăgător, precum și rezistența ridicată și durabilitatea. Ideal pentru accesorii de îmbrăcăminte, dulciuri și alte pachete mici sau cutii cu perforatie la partea superioară a ambalajului.

Cuiele sunt apreciate pentru proprietățile lor robuste și cu rezistență. Acest lucru este creat prin intermediul design-ulu, care fixează ferm elementele importante pe poziție. Perfect pentru orice mediu de vânzare cu amănuntul. Acestea vin în finisaje de culoare alba, bej, gri, negru, rosu dar (alte culori la comanda) și la dimensiunile standard de 200 x 90 cm sau 200 x 60 cm , (alte dimensiuni la comanda).

 

Pentru prezentarea produselor de incaltaminte va recomandam suporti din plexiglas, acestia ofera cea mai buna solutie pentru toata categoria de incaltaminte.

 

Cu multe posibilitati și flexibil, gama de polite pentru  panourile Slatwall este o opțiune inteligentă pentru orice tip sau dimensiune a mărfurilor.

Politele din lemn sunt disponibile în mai multe culori și într-o selecție practică de dimensiuni de 60 x 30 cm, 90 x 30 cm si 120 x 30 cm. Rezistente și de înaltă calitate, sunt fabricate din PAL cu grosime 18 mm cu cant din ABS. Consolele cu finisaj cromat oferă o sustinere perfecta.

 

Colecția de crocodili cu finisaj cromat adaugă o notă mai profesionistă și unică oricărui panou Slatwall. Vin intr-o gama larga cu 5, 6, 7, 8, 9, 10 sau 11 bile de-a lungul unei tije, fiecare bila acționează ca un separator și opritor. Un sistem util și atrăgător pentru agățarea articolelor de îmbrăcăminte.

 

Suporti de mingi, există opțiunia de de afișare folosita pentru mingi de sport, cum ar fi mingi de fotbal, mingi de baschet și chiar de rugby.

 

Barele de prezentare sunt adesea folosite pentru expunerea articolelor de îmbrăcăminte, păstrând categoriile, dimensiunile și culorile împreună într-o zonă îngrijită.

 

Coșurile  cromate se potrivesc unui sortiment nesfârșit de mărfuri de dimensiuni mai mici pentru vânzare.

 

Indiferent de accesoriu pe care îl căutați, puteți fi sigur că Eurom Chrom are o alegere excelentă, de la toate cele menționate mai sus, la elementele esențiale suplimentare.

 

Apelați la Eurom Chrom astăzi, echipa de vanzari este bucuroasă să vă ajute cu planurile de proiect sau cu orice sfat general de afișare și depozitare.

Sunați 0747997070.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș